Валверде каза дали Меси ще играе на "Сан Мамес"


Валверде каза дали Меси ще играе на "Сан Мамес"
Снимка: Guliver/GettyImages

1070 0

Наставникът на Барселона Ернесто Валверде заяви, че Лионел Меси най-вероятно ще завърне сред стартовите единадесет за гостуването на Атлетик Билбао в 23-ия кръг на Ла Лига. Аржентинецът влезе като резерва при равенството 1:1 в поредното "Ел Класико" с Реал Мадрид в първа полуфинална среща от турнира Копа дел Рей.

Контузията в бедрото на голямата звезда на блаугранас няма да му попречи да вземе участие срещу баските, като по този начин той ще загрее и за предстоящия първи двубой от осминафиналите на Шампионска лига с Лион на 19 февруари. След успеха на Реал Мадрид с 3:1 като гост над градския съперник Атлетико, Барселона може да дръпне с осем точки на върха в класирането.

"Трябва да изчакаме с финалното решение“, заяви Валверде. ,,Той се чувства добре, но ако бе на 100%, със сигурност щеше да започне като титуляр“, завърши бившият наставник на Билбао. 31-годишният Меси се превърна в най-първият играч с 400 отбелязани гола в историята на Ла Лига и участието му на "Сан Мамес" ще увеличи шансовете на Барселона за краен успех.

А ето какви са плановете на каталунския клуб за Филипе Коутиньо. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички