Валверде: Няма да бързаме със завръщането на Меси


Валверде: Няма да бързаме със завръщането на Меси
Снимка: Getty Images/Guliver

2263 0

Наставникът на Барселона Ернесто Валверде заяви след победата над Бетис с 5:2, че клубът няма да бърза със завръщането на терена на Лионел Меси.

Меси контузи прасеца си в хода на предсезонната подготовка и пропусна турнето в САЩ и първия мач от новия сезон в Ла Лига срещу Атлетик (0:1)Снощи големият герой за каталунците бе Антоан Гризман, който отбеляза две попадения - дебютни за него.

"Това бе важен мач за Гризман заради проблемите ни с контузени играчи. Той реагира отлично. Връщаше се в средата на терена, за да помага, оказваше натиск. Ние знаем, че когато нашите атакуващи играчи се върнат, ще имаме повече шансове за победа. Бяхме доста добри. Допуснахме гол, който ни дестабилизира. След това изравнихме резултата и през второто полувреме обърнахме хода на мача. Относно Меси, вече сме казвали, че няма да бързаме с нито един играч. Искаме да избегнем рецидив на травмата му и за това не бе на игрището", заяви Валверде.

А как Барселона неуспешно похарчи над 400 милиона евро в опит да намери заместник на Лионел Меси може да намерите в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички