ВИДЕО: Луда радост обзе Симеоне след победния гол в 90'


ВИДЕО: Луда радост обзе Симеоне след победния гол в 90'
Снимка: Getty Images/Guliver

2080 0

Треньорът на Атлетико (Мадрид) - Диего Симеоне, винаги е изразявал емоциите си по-експресивно. Аржентинецът отново напомни за това, след като полудя при победния гол на Томас Партей. Това се случи в добавеното време на срещата, когато влезлият шест минути по-рано Партей, съумя да се разпише след неубедителна игра от страна на противниковите защитници.

В крайна сметка "дюшекчиите" спечелиха домакинството си на Ейбар с 3:2. По този начин те остават на върха в класирането, като са единственият отбор с пълен точков актив след изиграването на първите три кръга. Двата най-големи съперника - Реал Мадрид и Барселона, пък, изостават от Атлети съответно с 4 и 5 точки.

Очевидно това е допринесло за неистовата радост на Симеоне, който първо започна да тича като обезумял по тъчлинията, след което скочи в човек от своя щаб и накрая завърши вдигайки победоносно ръце във въздуха, като през цялото време крещеше триумфално. А за какво призова феновете на Атлетико Кристиано Роналдо, когато стана ясно, че Ювентус отново ще се изправи срещу "дюшекчиите" - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички