ВИДЕО: Гризман с дебютен гол за Барса при разгром над Наполи


ВИДЕО: Гризман с дебютен гол за Барса при разгром над Наполи
Снимка: Getty Images/Guliver

4486 0

Барселона победи за втори път Наполи през това лято, като този път италианците си изпатиха сериозно. Те претърпяха поражение с 0:4 в приятелски мач, игран в САЩ. Дебютното си попадение за каталунците отбеляза лятната им покупка Антоан Гризман, който се разписа за 3:0.

Успехът за испанците можеше да е дори по-изразителен, но вратарят на Наполи ги спаси от тотален срам. Първите два гола в срещата реализира Луис Суарес, който бе точен в 48' и 58'. Гризман вкара в 56', а крайното 4:0 оформи усман Дембеле в 63'.

От Наполи претендираха за несвирени две засади при атаки на съперника - преди първия гол и в момента на третия. Реферът на мача обаче не отчете такива.

В предишния приятелски мач между двата тима в Америка Барселона победи с 2:1. Каталунците са без голямата си звезда Лионел Меси, който получи контузия. Дали ще е готов аржентинецът за старта на испанското първенство вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички