ВИДЕО: Еден Азар с недвусмислен отговор за бъдещ трансфер в Реал


ВИДЕО: Еден Азар с недвусмислен отговор за бъдещ трансфер в Реал
Снимка: Getty Images/Guliver

2635 0

Голямата звезда на Челси и безспорният №1 във Висшата лига от началото на сезона - Еден Азар, даде ясен отговор на това какво е необходимо, за да спечели "Златната топка". Самият той наскоро заяви, че мечтата му е да играе за Реал Мадрид, а по време на пресконференция преди мача на Белгия от Лига на нациите той отново беше попитан за бъдещ трансфер в Испания.

Журналистическият въпрос беше насочен изключително умело, след като Азар беше попитан дали се смята за най-добрия футболист на планетата. "Отново този въпрос? Да. Така отговорих и преди, отговарям с "да" и сега". Представителят на медиите обаче не спря до тук.

"За да спечелиш Златната топка, поне в последните 10 години, явно трябва да играеш в Испания - така ли мислите и вие", попита журналистът, а отговорът беше недвусмислен. "Точно затова искам да отида там, може би", каза Азар с усмивка на лице. Вижте отговорите и реакциите му във видеото:

Тук може да видите всички играчи, които наскоро обявиха, че искат да играят в Реал Мадрид!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички