В понеделник става ясно със сигурност дали Меси ще играе в "Ел Класико"


В понеделник става ясно със сигурност дали Меси ще играе в "Ел Класико"
Снимка: Guliver/GettyImages

1396 0

Звездата на Барселона Лионел Меси ще бъде подложен на обстойни и решителни прегледи в понеделник, съобщава Sport. Именно след тях ще стане ясно дали аржентинецът ще може да вземе участие в първия полуфинал за Купата срещу Реал Мадрид в сряда.

За момента прогнозите са оптимистични, но едно е ясно, че няма да се рискува със състоянието на аржентинеца. Меси се контузи по време на равенството 2:2 с Валенсия от 22-ия кръг на Ла Лига.  Меси получи удар по вътрешната част на дясното си бедро в 70-ата минута на мача. Наложи се да му се окаже медицинска помощ на терена и той успя да доиграе мача докрай. Само че показа една по-предпазлива игра.

Първоначалните прогнози бяха за разтежение, което може да извади опитния играч от битката с "белия балет". От AS писаха, че се касае само до силен удар, който едва ли ще го извади от игра. Каталунското Sport.es обаче информира, че ако Меси не се чувства комфортно в понеделник и вторник, едва ли ще се рискува с включването му в битката с Реал.

А защо футболистите на "Кралския клуб" са щастливи, че ще играят с Барселона на полуфинал - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички