В Испания: След фиаското на ПСЖ в Шампионска лига, Неймар отново преговаря с Реал


В Испания: След фиаското на ПСЖ в Шампионска лига, Неймар отново преговаря с Реал
Снимка: Getty Images/Guliver

2174 0

Нападателят Неймар отново е на дневен ред за трансферните планове на Реал Мадрид. "Marca"съобщава, че испанският гранд ще се бори да привлече бразилската звезда, която е разочарована от отпадането на Пари Сен Жермен от Шампионска лига и иска да напусне клуба.

Както е известно, френският гранд беше елиминиран от Манчестър Юнайтед, въпреки победата с 2:0 в първия мач от осминафиналите на турнира. Испанското издание съобщава, че бащата на Неймар, който е и негов агент, е подновил преговорите с представители на Реал по повод трансфера на сина му в Мадрид.

Според изданието Барселона също е научил за желанието на нападателя да напусне Париж, но не е реагирал, така че вариант със завръщането на звездата на "Камп ноу" не се разглежда.

Президентът на френския клуб Насер Ал-Хелаифи няма намерение да пуска най-звездния си играч другаде и ще опита да го задържи, предлагайки му допълнителни спонсорски договори. През сезона дотук Неймар записа само 13 мача заради различни контузии. Вижте в този материал коя звезда най-силно искат феновете на Реал Мадрид през лятото.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички