В Англия и Испания са сигурни: Почетино е първи избор на Реал за заместник на Зидан


В Англия и Испания са сигурни: Почетино е първи избор на Реал за заместник на Зидан
Снимка: Getty Images/Guliver

3102 0

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино е първи избор на ръководството на Реал Мадрид за заместник на Зинедин Зидан, съобщава британският таблоид "Daily Mail". Зидан е под огромно напрежение на "Сантиаго Бернабеу" заради слабите резултати от началото на сезона, включително и тежката загуба с 0:3 от ПСЖ в откриващия мач от груповата фаза на Шампионската лига.

Според медиите в Испания е въпрос на време французинът да се раздели с поста си, а босът на Кралския клуб Флорентино Перес вече се оглежда за негов заместник. Според "Daily Mail" кандидат номер 1 за поста е Почетино, който на свой ред има проблеми в Тотнъм.

След като достигна исторически финал в Шампионската лига с "шпорите" през миналия сезон, сега лондончани са колебливи в представянето си, а според някои експерти аржентинският специалист се е изчерпал начело на Тотнъм. При всички положения обаче "шпорите" няма да пуснат лесно своя треньор и от Реал ще трябва да платят сериозна неустойка, ако искат той да прекрати договора си с Тотнъм и дойде в Мадрид.

Наскоро пък в Испания пуснаха анкета за това колко от феновете на "белия балет" смятат играта на Тибо Куртоа за ужасна. Цифрата е огромна, а повече по темата ще откриете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички