Трипиър: Меси, както си ходи из терена - и изведнъж - гол!


Трипиър: Меси, както си ходи из терена - и изведнъж - гол!
Снимка: Getty Images/Guliver

3476 0

Защитникът на Атлетико (Мадрид) Киърън Трипиър сподели какво е да играеш срещу петкратния носител на "Златната топка" - Лионел Меси. Английският национал се изправи срещу Барселона на Меси като футболист на Тотнъм в Шампионска лига. Сега, вече като играч на Атлетико, Трипиър отново ще играе срещу Меси - дербито на Ла Лига е в неделя, 1 декември.

"Всички знаят колко добър е Меси. Играеш, например, срещу Садио Мане, и ако свалиш очи от него за секунда, той просто ще се озове зад гърба ти. Но с Меси ти гледаш четири пъти и той си е на същото място. Това е странно. През голяма част от времето той просто ходи - и тогава, преди да разбереш, е вкарал гол", заяви англичанинът за "The Athletic".

"Играх срещу него няколко пъти и той е толкова добър в спечелването на малки пространства на терена. Преди Барселона да направи три паса, той вече знае къде отива топката. удивително е колко е умен. Дори когато се разхожда така по терена, трябва винаги да си нащрек. Той е невероятен, най-добрият в историята", допълни Трипиър.

"Но Барселона не е само Меси. Около него са играчите. Можете да преминете през целия отбор на Барселона... Артур е невероятен играч", каза още бранителят. Вижте тук изумителното отиграване, с което Меси впечатли на мача между Аржентина и Уругвай.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички