Трансферна цел на Барса смути каталунците, врече се във вярност на отбора си


Трансферна цел на Барса смути каталунците, врече се във вярност на отбора си
Снимка: Getty Images/Gulliver

2193 0

Полузащитникът на Атлетико Мадрид Саул Нигес се врече във вярност към "дюшекчиите" и сподели, че неговото желание е да прекрати своята кариера именно в Мадрид. Това изказване на испанеца разочарова голяма част от привържениците на Барселона.

Саул бе една от големите трансферни цели на каталунците, като той бе спряган за трансфер в "блауграна" още през лятото. Полузащитникът е ключова фигура в състава на Диего Симеоне и изглежда, че не иска да променя статуквото.

Саул показа любовта към клуба си още през миналата година, подписвайки договор с продължителност от цели девет години. "Именно заради това подписах деветгодишен договор", отговори Саул на въпрос дали смята да завърши футболната си кариера на "Уанда Метрополитано".

"Това е моето желание - да прекарам целия си живот в Атлетико. Но във футбола никога нищо не се знае. За себе си знам отлично, че искам да се откажа от футбола именно тук", добави още Саул.

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички