Тони Кроос разкри тайна за изпуснат шанс да премине в Манчестър Юнайтед


Тони Кроос разкри тайна за изпуснат шанс да премине в Манчестър Юнайтед
Снимка: Guliver/GettyImages

3719 0

В последните години рядко имаше трансферен прозорец, в който звездата на Реал Мадрид Тони Кроос да не бе свързван с напускането на "Сантиаго Бернабеу". Той бе пращан в редица европейски грандове от медиите на Стария континент, като в крайна сметка се оказа, че една от тази уж "спекулативна" новина, е била реална. 

За това разкрива самият Тони Кроос, който потвърди, че е бил близко до това да стане играч на Манчестър Юнайтед. Германецът сподели това в изказване пред "GQ", като вероятно става въпрос за лятото на 2013 година.

"Знам, че Юнайтед ме обичаше, а Мойс щеше да се радва на трансфера. Имахме много приятен следобед. Говорихме много за бъдещия план на Юнайтед и стигнахме до устна договорка, но в крайна сметка не се получи нищо и не си мисля за това какво би станало, ако бях преминал при тях", каза Тони Кроос.

През това лято Кроос направи и забавно разкритие за вече бившия си съотборник и съсед Кристиано Роналдо. Какво сподели германецът за шумните купони на суперзвездата може да видите тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички