Тони Кроос обясни защо случилото се с Реал Мадрид през този сезон е нормално


Тони Кроос обясни защо случилото се с Реал Мадрид през този сезон е нормално
Снимка: Guliver/GettyImages

2493 0

Полузащитникът на Реал Мадрид Тони Кроос изрази радостта си от факта, че подписа нов дългосрочен договор с Кралския клуб днес, който ще го задържи на "Сантяго Бернабеу" до лятото на 2023-та година.

Германският национал бе спряган за трансфер в друг отбора това лято, но в крайна сметка обвърза бъдещето си с Реал. "Това е много специален ден за мен. Имах много успех с Реал и съм сигурен, че ще имам още много в бъдеще. Никога не съм мислел за напускане, единствено мислех за промяна на ситуацията. Искам да си тръгна, когато сме на върха", сподели Кроос на пресконференция.

"Ще продължа да правят това, което съм правил през всички тези години - да се боря за мястото си, да играя добре и когато съм на високо ниво, мисля, че нямам проблеми", допълни централният халф.

"Изминалият сезон бе разочароващ, особено когато сме свикнали да побеждаваме. Но това е нормално, случва се. Не е нормално това, което постигнахме преди това. Да спечелим Шампионска лига три пъти поред не е нормално. Изглеждаше невъзможно, а ние го направихме. Вече сме мотивирани за следващия сезон, ще се опитаме да си върнем високото ниво от миналите години. Не казвам, че ще спечелим всичко, но ще се опитаме да го направим", каза още Кроос.

А какъв ужасен антирекорд изравни Реал Мадрид през този сезон - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички