Тихомълком Барселона уреди сензационен трансфер


Тихомълком Барселона уреди сензационен трансфер
Снимка: Guliver/GettyImages

1512 0

Ръководството на Барселона изненадващо уреди трансфер малко повече от седмица преди края на зимния трансферен прозорец. Въпреки че отборът изглежда добре комплектован за атака на всички титли през този сезон, на "Камп Ноу" съвсем скоро ще пристигне Кевин Принс Боатенг, категоричен е трансферното гуру Джанлука Ди Марцио.

Италианецът, който е кореспондент на "Sky Sports", информира преди минунти, че Барселона и Сасуоло са се разбрали за трансфера на поливалентния футболист. Той ще пристигне за прегледи в близките часове и ще премине в селекцията на каталунците под наем до края на сезона, а освен това ще има и опция за откупуването му през лятото. Цената е 8 милиона евро.

Боатенг постоянно сменя клубовете си в последните три-четири години, като игра поред за Милан, Лас Палмас, Айтрахт Франкфурт и сега за Сасуоло. За едва 8 мача с екипа на италианския тим той вкара 4 гола, а опитът му е една от сериозните причини Барселона да го вземе в състава си. Той ще е резерва, като може да играе както в нападението на тима, така и в халфовата линия.

Основната трансферна цел на Барселона остава друга, като каталунците поставиха ултиматум на Адриен Рабио - вижте какъв тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички