Тибо Куртоа: Да играя за Реал Мадрид е сбъдната мечта


Тибо Куртоа: Да играя за Реал Мадрид е сбъдната мечта
Снимка: Guliver/GettyImages

1423 0

Вратарят Тибо Куртоа беше представен днес като нов играч на Реал Мадрид. След куп спекулации и няколкомесечни преговори, "белия балет" най-накрая се споразумя с представителите на Челси за сумата от 35 милиона паунда, а трансферът се бавеше, докато лондончани намерят адекватен негов заместник.

Тази сутрин най-добрият вратар на Световното по футбол изкара медицински прегледи, а днес подписа 6-годишен договор, който ще го задържи в клуба до 32-годишна възраст. Самият белгиец не скри радостта си от факта, че вече е част от легендарния "кралски клуб".

"Днешният ден е сбъдната мечта за мен. Не можете да си представите колко съм щастлив, че ще играя за Реал Мадрид. Да дойда в най-добрия отбор в света е привилегия, но и огромна отговорност", сподели на пресконференцията Куртоа.

"Благодаря от сърце на Реал Мадрид и на хората, които не се отказаха от преговорите и направиха всичко възможно, за да ме привлекат на "Бернабеу". Искам да покажа добра игра и моите изяви да отговарят на качеството, което тази емблема представлява и заслужава", коментира още щастливият вратар.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички