Суарес се изпусна и потвърди нов мегатрансфер на Барселона


Суарес се изпусна и потвърди нов мегатрансфер на Барселона
Снимка: Gulliver/GettyImages

3421 0

Нападателят на Барселона Луис Суарес потвърди на практика, че клубът ще подпише със звездата на Атлетико (Мадрид) Антоан Гризман. Най-вероятно преходът ще се състои още преди старта на Световното първенство в Русия. Барселона ще плати откупната клауза в договора на французина, която е 100 000 000 евро.

Суарес няма съмнение кой ще стане новият му партньор в атака на "Камп ноу".

"Барса винаги си осигурява привличането на такива висококласни играчи като Антоан. Така беше и в случая с Дембеле и Коутиньо. Това са играчи от много висок клас, те играят на най-високо ниво в продължение на много години. Аз съм горд, че подписваме с такива футболисти и аз мога да играя рамо до рамо с тях", заяви Суарес пред Radio Uruguay.

"Гризман е основният лидер в атаката на Атлетико. Той не идва при нас, за да замени някого. Просто той има амбици да постигне нещо значително в най-добрия отбор в света", допълни нападателят.

От френския национал се интересуват Манчестър Юнайтед и Ювентус, но Барселона изпревари всички. Преди няколко дни представители на "блаугранас" дори са се срещали със сестрата на Гризман и са обсъдили условията на договора му.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички