Стоичков разкости ФИФА, но не заради липсата на Меси, а на Гризман


Стоичков разкости ФИФА, но не заради липсата на Меси, а на Гризман
Снимка: Getty Images/Guliver

4992 0

Легендата на българския футбол Христо Стоичков отправи много остри критики към FIFA за окончателната тройка, между която ще се определи кой е най-добрият футболист за 2018 година. Милиони футболни фенове бяха разочаровани, че Лионел Меси не е попаднал в топ 3, но Камата е по-шокиран от факта, че е пренебрегнат лидерът на Франция Антоан Гризман.

Нападателят на Атлетико взе най-важния турнир за годината - Световното първенство по футбол, като го гарнира с триумф в Лига Европа, както и за Суперкупата на Европа. Същото може да се каже и за другия основен играч на Франция - Килиан Мбапе, който взе всички трофеи в родината си и беше с ключова роля за триумфа на "петлите" в Русия.

"Отсъствието на Гризман ме изненадва много. Той стана шампион на света, взе Лига Европа и Суперкупата на Европа. Нещо намирисва", заяви Камата в интервю за Esports Cope.

Стоичков показа и неуважение към големия съперник на Барселона - Реал Мадрид. Запитан е съгласен с думите на Лионел Меси, че "кралския клуб" е по-слаб без Кристиано Роналдо, той обяви: "Със или без него титлата е спечелена. Трябва да се прицелим към Шампионска лига".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички