Стоичков преди реванша с ПСЖ: Вярвам в тези момчета, те донесоха толкова успехи на Барса


Стоичков преди реванша с ПСЖ: Вярвам в тези момчета, те донесоха толкова успехи на Барса

3777 0

Легендата на българския футбол и Барселона Христо Стоичков говори пред медиите в каталунската столица за моментното състояние на тима.

"Вярвам във всички играчи, които в момента са част от Барселона. Те са донесли толкова много успехи на този велик клуб през годините.

Обрат срещу ПСЖ ще бъде много труден и почти невъзможен, но отборът и феновете не трябва да спират да вярват.

В предстоящия мач на "Камп Ноу" ще трябва да атакуваме от първата минута. Ако момчетата успеят да вземат аванс от 2:0 преди почивката ще е много хубаво. По този начин те ще могат да гледат към възможността за обрат.

Обратът над ПСЖ започва още тази неделя. Да, точно тогава, когато гостуваме на "Висенте Калдерон", където ще се опитаме да спечелим", коментира Стоичков относно срещата с ПСЖ.

"Това, че феновете не са аплодирали отбора в една среща, не означава, че ще спрат да ги подкрепят", бяха думите на Камата по повод последния мач на Барса, в който феновете не поздравяваха своя тим.

"Един мач не е решаващ. Никога. Спомням си, когато бях на терена заедно с Лаудруп, Ромарио и Бакеро и загубихме с 5:0 от Сантандер, но след това направихме серия от 14 поредни победи. В Сарагоса загубихме с 6:3, но после имахме 16 поредни успеха и спечелихме титлата в Испания", завърши кавалерът на Златна топка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички