Стана ясно колко сериозна е контузията на Хамес Родригес


Стана ясно колко сериозна е контузията на Хамес Родригес
Снимка: Getty Images/Guliver

2263 0

Крилото на Реал Мадрид Хамес Родригес ще се възстановява около три седмици от травмата в десния прасец, която получи по време на мача с Валядолид през уикенда, съобщиха от пресслужбата на "кралския клуб".

Колумбиецът започна като титуляр, но бе заменен в 57-ата минута и след срещата старши треньорът Зинедин Зидан заяви, че играчът е почувствал дискомфорт. Това бе първи мач за Хамес от май 2017-а насам.

Иначе това е деветата контузия в отбора от старта на предсезонната подготовка. Първоначално Зинедин Зидан нямаше намерение да разчита на колумбиеца, но множеството травми промениха мнението му. Все още се очаква и Еден Азар да се възстанови от контузия, за да направи официалния си дебют.

През последните два сезона Хамес игра под наем в Байерн Мюнхен и се очакваше да бъде продаден през лятото, като вероятността за това още не е отпаднала. Той не взе пълноценно участие в предсезонната подготовка на тима, след като получи по-дълга почивка заради участието си на Копа Америка с Колумбия.

Междувременно ПСЖ пожела конкретен футболист от редиците на Реал Мадрид, за да започнат въобще някакви преговори за Неймар (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички