Стана ясно какво е състоянието на Меси след удара в лицето


Стана ясно какво е състоянието на Меси след удара в лицето
Снимка: Instagram

3318 0

Капитанът на Барселона Лионел Меси няма сериозни наранявания след удара по лицето му на Крис Смолинг от Манчестър Юнайтед. Това са показали изследванията, които нападателят премина вчера в Каталуня. Той ще бъде възстановен за предстоящия мач на своя тим срещу Уеска в испанското първенство, но по-вероятно е треньорът Ернесто Валверде да не го пусне в игра, за да не рискува излишно.

Смолинг контузи звездата на каталунците по време на първия четвъртфинален мач в Шампионска лига между двата тима. В резултат на удара носът на Меси беше разбит, а клепачът на лявото му око - раздран. Въпреки обилното кръвотечение, Меси се върна на терена и доигра мача, след като получи лекарска помощ.

Според медии в Испания по време на двубоя аржентинецът е изпитвал силен дискомфорт. Тъй като носът му е отекъл, той е изпитвал затруднения да диша през него и е дишал през устата си. Още на полувремето клубните лекари изключиха възможността да има счупване на носа. Вижте как изглежда лицето на Меси след удара в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички