Солари успокои: Бензема няма да се оперира


Солари успокои: Бензема няма да се оперира
Снимка: Getty Images/Guliver

859 0

Треньорът на Реал Мадрид Сантиаго Солари успокои за един от много контузени футболисти, които има в отбора. Става въпрос за Карим Бензема, който ще се размине с операция заради травмата си в ръката.  В събота "белия балет" посреща отбора на Севиля на "Сантяго Бернабеу".  Това ще се окаже директен сблъсък за третото място, тъй като Реал Мадрид се намира на 4-о място в Ла Лига с 33 точки. Севиля е 3-ти със същия точков актив.

"Бензема няма да се оперира. Има травма в безименния пръст. Вярваме обаче, че това няма да е голям проблем и той ще може да бъде с нас в следващите дни. Нашата идея е да искаме победата от първата минута. Важно е да победим, за да трупаме точки. Победата над Бетис беше много важна. Но сега трябва да направим всичко възможно, за да победим - без значение от играта на съперника", каза още Солари.

"Мотивацията срещу Севиля е очевидна. Не само че те са професионалисти, а и срещата е у дома. Ще излезем със страст и мотивация, за да можем да продължим да преследваме целите си. Опитваме се да прескачаме отборите пред нас", заяви Солари.

След това наставникът отново коментира темата за Иско, както и формата на Марсело. "Формата на Марсело? Той е един от най-титулуваните бекове в света за последните 10 години. Работим, за да може всички да са във форма. Мисля, че съм отговарял на повече от 100 въпроса за Иско. Той е прекрасен играч, както и всички в отбора. Всички имат еднакви шансове да играят всеки един мач", завърши Солари.

А как Brexit може да принуди Гарет Бейл да напусне Мадрид - вижте в този материал.

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички