Солари посочи тайната на успеха срещу Атлетико (Мадрид)


Солари посочи тайната на успеха срещу Атлетико (Мадрид)
Снимка: Getty Images/Gulliver

1256 0

Треньорът на Реал Мадрид Сантяго Солари разкри тайната на успеха на тима в дербито срещу Атлетико (Мадрид). "Белите" се наложиха над градския съперник с 3:1 и скъсиха изоставането си от лидера Барселона до 5 точки. Каталунците играят днес с Атлетик (Билбао).

"Беше отборен успех. Няма друг начин да спечелиш на този стадион и да се противопоставиш на конкурентоспособен отбор. Бяхме единни във всяко отношение. Ключът бяха играчите, отборът. Смятам се за част от колектива. Но на терена излизат футболистите", коментира Солари, цитиран от Marca.

ДА ОТКАЖЕШ НА РЕАЛ МАДРИД, БЕЗ ДОРИ ДА ИМ ВИДИШ ОФЕРТАТА...

"Що се отнася до ВАР, ние нямаме монитор на страничната линия. Можем само да се надяваме, че решенията, които се вземат, са правилни. Нямам съмнения, че Атлетико ще продължи битката. Това е един отбор с добър треньор. Ние също стоим твърдо на земята и продължаваме да работим", допълни треньорът.

Според Реал Мадрид съперникът им в турнира за Купата на Краля - Барселона, е по-привилегирован от тях от ръководството на Ла Лига. Подробности вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички