Солари посочи четирите най-важни качества, които демонстрират неговите играчи


Солари посочи четирите най-важни качества, които демонстрират неговите играчи
Снимка: Guliver/GettyImages

1068 0

Селекционерът на Реал Мадрид Сантяго Солари посочи четири фактора, които са били от особена важност в предишните три мача на отбора. Това са сериозност, ред, себераздаване и голов апетит.

Аржентинецът даде пресконференция преди утрешното гостуване на Селта в мач от Примера Дивисион. Той бе призован от медиите да посочи трите най-важни неща в мачовете му начело на "белия балет", а специалистът си позволи да посочи четири: "Сериозност, ред, себераздаване, голов апетит… Трябва да се опитваме постоянно да ги имаме."

Солари не пропусна да защити и капитана на "белите" Серхио Рамос, който често е критикуван за по-грубата си игра: "Нашият капитан е честен и храбър. Всички, които играем футбол, знаем, че това е контактен спорт. Ничий нос не е чупен повече от неговия. Поне три пъти. Той знае най-добре."

Междувременно испанското издание "Marca" посочи седем промени в играта на "кралския" клуб след идването на Сантяго Солари, но и пет проблема, които все още остават нерешени. Кои са те - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички