Солари отговори на критиките на Кристиано Роналдо


Солари отговори на критиките на Кристиано Роналдо
Снимка: Getty Images/Gulliver

2435 0

Треньорът на Реал Мадрид Сантиаго Солари говори преди утрешното домакинство на ЦСКА Москва, което ще е последният мач в груповата фаза на Шампионска лига. Той не пропусна възможността да отговори на критиките, които Кристиано Роналдо отправи по адрес на отбора преди няколко дни.

"Скромността е добродетел на големите, а съблекалнята на Реал е голяма и скромна, доказала го е. Голяма е според всички ценности на спорта. Кристиано е наш завинаги, той е живата история на Реал. Неговите чувства никой не може да ги осъди, те са си негови и са лични“, коментира Солари.

"Надявам се Марсело да е готов за мача. При всички положения няма да поемаме никакви рискове. За мен е важно да мога да разчитам на всички футболисти, когато те са на 100% готови. Работим върху възстановяването на всички контузени футболисти.

Ла Лига или Шампионска лига? Искам да спечеля и двете, както и Купата на Краля и Световното клубно първенство. Всички състезания трябва да ни поддържат живи. Харесват ми всички и към това трябва да се стремим. Все още играем във всички тях, дано да стигнем до финалите им", добави още наставникът.

Какво разказа Кристиано Роналдо за офертите, които е получил преди да напусне Реал - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички