Sky Sports: Барселона и Де Лихт се договориха


Sky Sports: Барселона и Де Лихт се договориха
Снимка: Getty Images/Guliver

6627 0

Централният защитник на Аякс Матейс Де Лихт ще премине в Барселона това лято, независимо от интереса към негова страна от английските грандове, съобщи Sky Sports. Това противоречи на информацията на испанския AS, който по-рано информира, че каталунците може и да се откажат от бранителя.

Оценяваният на 65 млн. паунда холандски национал бе свързван с трансфер в Ливърпул и Манчестър Юнайтед, след като впечатли с изявите си за амстердамци през настоящата кампания в Шампионска лига. Там тимът достигна до полуфиналите и загуби злощастно от Тотнъм с гол дълбоко в добавеното време на реванша в Холандия.

Според информациите, обаче, 19-годишният капитан на Аякс ще акостира на „Ноу Камп“ по време на летния трансферен прозорец. Де Лихт игра редом до Върджил ван Дайк в националния отбор на Холандия, но се очаква мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп да не прибягва до услугите на нов централен защитник. Младият бранител си тръгва от Аякс на върха, след като отборът записа домашен дубъл, печелейки Купата на страната и шампионската титла – първа за тима от 2014 насам.

А какъв впечатляващ рекорд изравни звездата на Барселона Лео Меси в мача срещу Ейбар вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички