Скритите ползи за Реал и Атлетико от равенството помежду им


Скритите ползи за Реал и Атлетико от равенството помежду им
Снимка: Getty Images/Guliver

2339 0

Реал Мадрид и Атлетико (Мадрид) не успяха да се победят, като по този начин позволиха на главния претендент за титлата - Барселона, да се доближи до тях. Въпреки това, вестник "Marca" посочва и позитивите от равенството:

Реал Мадрид остава непобеден - "кралския клуб" е записал 4 победи и 3 равенства до този момент, но все още няма допусната загуба.

"Суха мрежа" - стражът на "белия балет" - Тибо Куртоа, определено имаше нужда от това да запази вратата си непоразена. Това е 3-ти пореден мач, в който Реал не допуска гол, а преди това бе разгромен от ПСЖ с 3:0.

Зидан може да поеме глътка въздух - след гореспоменатото поражение от ПСЖ, напрежението върху Зинедин Зидан нарасна. Последваха победи срещу Севиля и Осасуна, което заздрави позицията му. При загуба от Атлетико обаче, положението щеше да ескалира отново.

Атлетико показа, че е равностоен с грандовете - "дюшекчиите" доказаха, че отново могат да се съревновават с гигантите в испанския футбол - Реал Мадрид и Барселона. Те бяха без доскорошните си звезди - Антоан Гризман, Филипе Луиш и Диего Годин, но не загубиха.

Заветната цел - и двамата тима са в изгодни позиции. Реал Мадрид оглавява класирането, докато Атлетико са с точка повече от Барселона.

А какви са реакциите в испанската столица от назначаването на Георги Кабаков за съдия на мача между Реал Мадрид и Брюж от Шампионска лига - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички