Симеоне: Феликс не е Роналдо


Симеоне: Феликс не е Роналдо
Снимка: Getty Images/Gulliver

5217 0

Старши треньорът на Атлетико (Мадрид) - Диего Симеоне, сподели мнението си, че новата звезда на "дюшекчиите" - 19-годишният Жоао Феликс, не прилича на Кристиано Роналдо. Повод за думите му стана твърдение на бившия играч на Бенфика, че иска да е като легендарния си сънародник, носител на "Златната топка" рекордните пет пъти. 

"Щастлив съм от всичките нови момчета. Фелипе (Монтейро) се развива. Всеки го прави, а това не е лесно. Опитваме се да играем като едно цяло. Не виждам нещо сходно между Жоао Феликс и Кристиано Роналдо. Докато не затвори трансферният прозорец, нищо не се знае. Всичко може да се случи и аз съм готов за това. Говорил съм с ръководството, но няма да разкривам повече" - заяви Симеоне.

Атлетико (Мадрид) надделя с класическото 3:0 над звездите от МЛС преди броени часове. След мача се получи любопитна ситуация. Младата звезда на "дюшекчиите" - Жоао Феликс, се снима с една от легендите на световния футбол, а приликата между двамата е наистина впечатляваща. Вижте повече - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички