Севиля спря устрема на Реал Сосиедад в Ла Лига


Севиля спря устрема на Реал Сосиедад в Ла Лига
Снимка: Getty Images/Guliver

1624 0

Севиля победи у дома отбора на Реал Сосиедад с 3:2 в последна среща от седмия кръг на Ла Лига. С победата Севиля се изравни по точки с Барселона и Реал Сосиедад с по 13 на четвъртата позиция. Загубата пък попречи на гостите от Сан Себастиан да поведат в класирането, което в момента се оглавява от Реал Мадрид.

Още в 4' гостите откриха резултата, след като Аднан Янузай плъзна топката към Микел Оярсабал, който той се стрелна към наказателното поле, за да отправи великолепен удар в долния десен ъгъл, правейки резултата 0:1. Равенството обаче бе възстановено в 18'. Нолито посрещна перфектно центриране от Евер Банега на ръба на наказателното поле и го овладя с добро първо докосване. Той отправи точен изстрел, вкарвайки топката право в дясната част на вратата.

През втората част домакините стигнаха и до пълен обрат в срещата. В 47' Хесус Навас плъзна топката към Лукас Окампос, който отправи великолепен удар в средата на вратата. 10 минути преди края Франко Васкес овладя отбитата топка в наказателното поле и стреля ниско в средата на вратата, правейки резултата 3:1. Въпреки това Сосиедад не се предаде и в 87' намали до 3:2. Мартин Йодегард се отличи с чудесен пас, намерил Порту  в наказателното поле, който се възползва от ситуацията и стреля в долния ляв ъгъл. Преди този мач Реал Сосиедад бе в серия от три поредни успеха, а Севиля имаше две поредни поражения.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички