Сериозен източник: Барселона може да уволни Валверде


Сериозен източник: Барселона може да уволни Валверде
Снимка: Getty Images/Guliver

2974 0

Барселона може да предприеме сериозни действия след шокиращото отпадане от Шампионска лига. Каталунският гранд може да уволни треньора Ернесто Валверде, твърди тамошният вестник "Спорт". Това ще се случи в края на сезона.

Изданието съобщава, че директорът на Барселона е недоволен от отпадането от Шампионска лига едва в четвъртфиналите. Отборът е имал задача от ръководството да спечели турнира през този сезон.

Валверде може да загуби поста си, въпреки успехите му на местна сцена. Все пак отборът е фаворит за спечелването на титлата и е на финал за Купата на Краля срещу Севиля. Ако спечели двата трофея, треньорът може да запази поста си.

SportLive.bg припомня, че според информации от Испания по време на мача с Рома, загубен с 0:3, няколко от играчите са предусещали загубата и са помолили треньора да смени тактиката, но той не е предприел нищо. След завръщането в Барселона лидерът на отбора Лионел Меси пък бил избухнал срещу Валверде, заради тактиката му за мача. Той бил подкепен само от Жерар Пике. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички