Серхио Рамос: Чувстваме се като на погребение, а сме на Световно


Серхио Рамос: Чувстваме се като на погребение, а сме на Световно
Снимка: Getty Images/Guliver

1969 0

Капитанът на Испания Серхио Рамос коментира уволнението на националния селекционер Хулен Лопетеги. Специалистът загуби работата си, след като от Испанската федерация разбраха, че зад гърба им той е преговарял с Реал Мадрид и ще поеме отбора след Мондиала.

На мястото на Лопетеги бе назначен Фернандо Йеро, който е легенда на мадридчани.

"Чувстваме се като на погребение, а реално сме на Световно първенство - прекрасно събитие. Трябва да продължим напред възможно по-скоро. Наистина, това беше неприятен момент. Хулен Лопетеги беше част от нашия отбор, помогна ни да преминем квалификациите. Но аз мисля, че националният отбор е по-важен от всяка личност", коментира защитникът, цитиран от "Mirror".

"Не бива повече да се концентрираме върху това. Скоро ще играем с европейския шампион и колкото по-бързо забравим случилото се, толкова по-добре за нас. Дойдох на Световното с една мечта. Това е първият турнир, на който ще бъда капитан на Испания. Ще водя моята страна, моят отбор. Това е много по-важно", каза още звездата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички