Серхио Бускетс има проблем и той се казва Френки Де Йонг


Серхио Бускетс има проблем и той се казва Френки Де Йонг
Снимка: Getty Images/Guliver

3430 0

Испанският шампион Барселона загуби в контролна среща с английския Челси с 2:1. Двата тима се изправиха един срещу друг в Япония за "Rakuten Cup", а момчетата на Франк Лампард стигнаха до успеха с по едно попадение в двете полувремена.

Сезон 2019/2020 още не е започнал, но Серхио Бускетс вече има един сериозен проблем, който се казва Френки Де Йонг. Играчът бе привлечен от Аякс и пристига на "Камп Ноу" с желание да се докаже и да запише максимално много минути в дебютния си сезон. 

Бускетс имаше сериозни проблеми в срещата със "сините" от Лондон и негова грешка доведе до откриването на резултата. На почивката той бе заменен от холандския ас, който чудесно контролира случващото се в средата на терена. На няколко пъти дори Де Йонг загатна за огромните си качества и показа защо за него бяха платени 75 милиона евро през зимата.

Отборът на Барселона ще опита да завърши селекцията за лятото с ас на немския шампион Байерн Мюнхен. Повече по темата - тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички