Сензация: Реал прие оферта на Уест Хям за една от големите си звезди


Сензация: Реал прие оферта на Уест Хям за една от големите си звезди
Снимка: Guliver/GettyImages

4548 0

Изключително интересна и със сигурност не особено достоверна информация се появи в испанската медия. Считаният за "клюкарник" местен таблоид "Дон Балон" гръмна със сензационната новина, че ръководството на Реал Мадрид е приело оферта на стойност 90 милиона евро за една от своите звезди.

Информацията гласи, че английският Уест Хям вече е финализирал сделката за плеймейкъра на "белия балет" Иско, като Флорентино Перес се е съгласил да го продаде за споменатата вече сума. "Дон Балон" пише, че испанският маг не е щастлив в Реал заради по-малкото си игрово време и е готов да премине именно в селекцията на "чуковете".

Споменава се също така, че Манчестър Сити също иска да наддава за Иско, но "гражданите" не могат да предложат сума, близка до договорената между Реал Мадрид и Уест Хям.

Колкото и интересна да е тази информация, истината е, че Иско наскоро подписа нов договор с клуба, в която откупуващата клауза, фиксирана в договора му, е 700 милиона евро. Реал Мадрид няма никакво намерение да се разделя плеймейкъра, върху чиито качества "кралете" ще се опитат да продължат доминацията си, въпреки напредващата възраст на играчи като Кристиано Роналдо, Лука Модрич и Тони Кроос.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички