Сбърка ли Барселона с привличането на Коутиньо през зимата


Сбърка ли Барселона с привличането на Коутиньо през зимата
Снимка: Guliver/GettyImages

2126 0

Отборът на Барселона победи Ейбар с 2:0 в мач от Ла Лига през уикенда. Мнозина очакваха тимът на каталунците да бъде пълен с промени предвид гостуването на Челси през седмицата в мач от 1/8-финалите на Шампионска лига. Вместо това обаче Ернесто Валверде избра най-доброто, което има за срещата и стигна до победата.

Луис Рохо от "Marca" обаче смята, че тимът на Барселона е направил грешка с привличането на Филипе Коутиньо от Ливърпул през тази зима. Бразилецът се очакваше да замести Андрес Иниеста в мачовете от Примера Дивисион, за да може опитният халф да е на линия за мачовете от Шампионска лига. Коу няма право да играе в тези срещи, след като през сезона вече игра в турнира с екипа на мърсисайдци. Вместо това обаче бразилецът рядко получава поле за изява като титуляр, а в повечето мачове се появява като резерва на Иниеста.

"Коутиньо трябваше да пристигне в Барселона, за да даде почивка на Иниеста и да се разчита на него в мачовете от Шампионска лига. Няколко дни преди подобен мач обаче Валверде оставя Коутиньо на пейката и отново разчита на Иниеста. Защо? Най-вероятно този трансфер трябваше да стане лятото, а не сега", коментира Рохо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички