Само за няколко дни през юли Барселона може купи голямата си трансферна цел за по-малка сума


Само за няколко дни през юли Барселона може купи голямата си трансферна цел за по-малка сума
Снимка: Getty Images/Guliver

1718 0

Лаутаро Мартинес е впечатлил ръководството на Барселона и по време на снощния двубой в Шампионска лига, макар аржентинецът да не успя да се разпише за Интер. Той изключително много тормозеше отбраната на каталунците, като асистира за попадението на Ромелу Лукаку и имаше няколко отлични шанса за гол.

Всичко, което от Барселона търсят в бъдещия заместник на Луис Суарес. Мартинес е една от големите цели на испанския шампион, но привличането му няма да е никак лесно. Клаузата за освобождаванто му е 111 милиона евро, но тя може да се задейства само през първата четвърт на юли. В противен случай в медиите се появи информация, че от италианския клуб ще поискат много повече от тази сума.

Интер може да сложи каквато цена поиска на Лаутаро Мартинес по време на предстоящия зимен трансферен прозорец и следващителетни прозорци, но за период от 14 дни през юли, играчът може да бъде закупен за 111 милиона евро, пише AS. Именно затова много бързо от Барселона трябва да решат колко са готови да платят за него. 

Според Transfermarkt Лаутаро е оценен на 40 милиона евро, но изглежда, че скоро би могъл да поднови договора си с Интер, което означава, че ще е с нови параметри. В 21 официални мача той е вкарал 13 гола и е асистирал за още 4. От "Камп Ноу" се надяват, че Лионел Меси може да има ключова роля и да убеди Мартинес да премине в Барселона.  А ето пък коя е новата трансферна цел на Интер.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички