Само веднъж в кариерата си Меси е искал фланелката на съперник... и то от Реал Мадрид


Само веднъж в кариерата си Меси е искал фланелката на съперник... и то от Реал Мадрид
Снимка: Guliver/GettyImages

5895 0

Лионел Меси разкри, че никога в кариерата си не е искал да размени фланелката си с някой друг футболист. Винаги той се е съгласявал на това действие, когато е бил помолен, или когато в противниковия отбор има някой аржентинец. Освен в един случай, и то срещу Реал Мадрид.

В началото на брилянтната си кариера Лео Меси се изправя срещу "белия балет", в чиито редици все още блести името на Зинедин Зидан - настоящият треньор на "кралете". 

"Не съм човек, който моли за размяна на фланелки. Случи ми се само веднъж... помолих Зинедин Зидан", спомня си Ла Пулга за единствения случай, в който лично е помолил съперник за фланелката му.

"Не питам дали някой иска да си разменим тениските. Ако има аржентинец на терена, обикновено разменям с него. Ако няма и все пак някой ме помоли, разбира се - ще го направя. Но ако не - не поглеждам и не питам никого", допълни той и сподели, че преди легендата на Реал Мадрид Гути му е искал размяна.

"Помня, че Гути е идвал при мен и е искал да си сменим фланелките. Попита ме когато играхме на "Камп Ноу", както и на "Сантиаго Бернабеу". И в двата мача", допълни Лео.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички