Само един "галактико" е започвал по-зле от Азар до този момент


Само един "галактико" е започвал по-зле от Азар до този момент
Снимка: Guliver/GettyImages

7036 0

През това лято Реал Мадрид привлече своя нов "галактико" в лицето на Еден Азар. Очакванията на "белите" фенове към белгиеца бяха огромни, особено на фона на трагичния изминал сезон. До този момент обаче, 28-годишният атакуващ футболист определено не ги оправдава.

Всъщност, ако се върнем назад в миналото и го съпоставим с другите членове на "Галактикос", то има само един футболист, който се е представил по-зле от него в началото на кариерата си на "Сантяго Бернабеу". Това е Майкъл Оуен, който дори не успя да се задържи в Реал, като записа само 45 двубоя с "бялата" фланелка.

Англичанинът преминава в "кралския клуб" на 13 август 2004 г., а първото му попадение идва на 19 октомври срещу Динамо Киев. Всеки друг "галактико" - Луиш Фиго, Зинедин Зидан, Роналдо Назарио, Дейвид Бекъм, Кристиано Роналдо, Кака, Карим Бензема, Гарет Бейл и Хамес Родригес, е имал по-успешно начало от Азар.

Днес Реал Мадрид излиза срещу Брюж във втори мач от груповата фаза на Шампионска лига. Двубоят е абсолютно задължителен за "белия балет" предвид поражението от ПСЖ. В него Еден Азар ще има прекрасен шанс да вкара дебютното си попадение. А всичко най-интересно около тазвечершните сблъсъци в Шампионска лига - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички