СНИМКА: Най-добрият чужденец в историята на НБА е... Лионел Меси!


СНИМКА: Най-добрият чужденец в историята на НБА е... Лионел Меси!
Снимка: Getty Images/Guliver

1870 0

Как е възможно футболната суперзвезда Лионел Меси да се превърне в най-добрия чуждестранен играч в най-силното баскетболно първенство на планетата НБА? Много лесно - като бъде публикувана анкета с неговото име в социалните мрежи. До този извод стигна футболният агент и кореспондент на BTSport Танкреди Палмиери, който тръгна на "риболов" в Twitter.

В следствие на фенските вопли, че Лео Меси е извън топ 3 в класирането за "Златната топка" социалните мрежи прегряха от анкети за това кой е най-добрият футболист на планетата и кой е заслужавал най-много трофея. Аржентинецът спечели много от тях, а Палмиери реши да се шегува с феновете на футбола в Twitter със следната анкета:

Кой е най-добрия чуждестранен играч в историята на НБА:

- Ману Джинобили

- Дирк Новицки

- Стив Наш

- Лионел Меси

Резултатите бяха категорични, като звездата на Барселона получи 55% от вота, докато легендарният германски баскетболист на Далас Маверикс получи "едва" 29%. "Отдадох се на риболов и хванах много рибки. Исках да докажа, че всяка анкета онлайн, в която е добавено името на Меси, е ненадеждна. Не се гласува само от фенове на НБА, а от "вярващи в Меси", които трябва да се чувстват важни и да се намесват навсякъде, където не им е мястото. Затова направих тази анкета. Доказах своята теза. Както се казва през 2018, вземете тази загуба", написа Палмиери в Twitter. А как се представя Меси с баскетболна топка в ръце вижте в това ВИДЕО!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички