Ръководството на Барселона намери жертвата, с която да се спаси от избори


Ръководството на Барселона намери жертвата, с която да се спаси от избори
Снимка: Getty Images/Guliver

1345 0

Президентът на Барселона Хосеп Мария Бартомеу ще се опита да тушира напрежението в клуба и да успокои недоволните фенове с уволнение. Според каталунския ежедневник "Sport", изкупителната жертва ще бъде Роберт Фернандес - техническият директор на "блауграна", който отговаря за трансферната политика на тима.

Ръководството на тима планира да използва насъбралото се недоволство от трансферното лято у феновете, за да превърне Фернандес в основен виновник за провалите на каталунците. Както е известно, отборът загуби Неймар през изминалото лято, а освен това плати колосалните 145 милиона евро за Дембеле, който само преди година струваше на Борусия (Дортмунд) около 20 милиона евро.

По всяка вероятност Фернандес ще отнесе вината, че Лионел Меси все още не е подновил договора си, както и че Андрес Иниеста по-скоро ще напусне единствения клуб, в който някога е играл.

Очаква се обаче настроенията срещу Бартомеу и компания да не стихнат. Въпреки добрата форма на отбора, феновете са недоволни от неговото управление и е много вероятно да се стигне до преждевременни избори за ново ръководство на "Камп Ноу".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички