Роналдо с шокиращо изказване: Президентът на Барса не ме искаше


Роналдо с шокиращо изказване: Президентът на Барса не ме искаше
Снимка: Guliver/Getty Images

4173 0

Легендата на бразилския и световния футбол Роналдо Луис Назарио де Лима направи интересно изказване пред ESPN за престоя си в Барселона.

Бившият играч на Реал Мадрид и Интер прекара само един сезон при каталунците, през 1996-1997, но вината за това не била негова.

„За мен това беше невероятен опит, но не ми позволиха да остана в Барселона. Нямах тази възможност. И не беше по моя вина. Вече бяхме постигнали споразумение за удължаване на договора с клуба. Това стана някъде месец преди края на сезона в първенството. Но само една седмица, след като се бяхме разбрали, президентът на клуба и адвоката обявиха, че такъв договор е просто абсурден”, каза Роналдо пред ESPN.

„Тогава от Барселона бяха склонни да ме продадат на всякъде, стига клубът да получи 29 млн. долара. Мисля, че и днес се прилагат същите прийоми в преговорите и трансферите”, добави бразилецът.

И "каталунците" намериха такъв тим. След края на сезон 1996/1997 Феномена премина в Интер, където игра до 2002 година, след което облече екипа на Реал Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички