Роналдо измъкна Реал в много труден мач с Ейбар


Роналдо измъкна Реал в много труден мач с Ейбар
Снимка: Getty Images/Gulliver

979 0

Реал Мадрид постигна трудна победа срещу осмия в класирането Ейбарв двубой от 28-ия кръг на Примера Дивисион. Домакините показа много добра игра, но въпреки нея, с два гола на Кристиано Роналдо, "белия балет" завоюва трите точки. Португалецът отбеляза в 34' и 84', а попадението за Ейбар отбеляза Рамис в 50' 

Домакините започнаха много нахъсано двубоя и само в началните минути можеха да поведат няколко пъти в резултата. В 19' Кике пробва изненадващ удар, но Навас предвидлив спаси топката. В 28' Зидан направи принудителна смяна, след като Варан и Кике удариха главите си и бранителят на Реал не можеше да продължи срещата. 

Въпреки по-организираната игра на Ейбар в 34' голямата звезда на "белите" Кристиано Роналдо откри резултата след асистенция на Модрич. В 43' вратарят на Ейбар Дмитрович спаси много опасен удар на португалеца.

Домакините започнаха много силно и второто полувреме и логично в 50' изравниха резултата. Рамис засече центриране от ъглов и отбеляза с глава за 1:1. 6 минути по-късно Модрич пропусна да изведе Реал отново напред в резултата, след невероятен пробив между няколко играчи на Ейбар. В 62' Роналдо пропиля голяма възможност, той бе оставен непокрит и стреля от движение, но ударът му мина встрани от лявата греда. Ейбар продължи да стои по-добре на терена и да атакува повече, но без да успее да отбележи нов гол. Така, отново противно на очакванията в 84' Роналдо отбеляза второ попадение след перфектно центриране на Карвахал, оформяйки крайния резултат. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички