Роналдо бесен след наказанието: Това е смешно и преувеличено


Роналдо бесен след наказанието: Това е смешно и преувеличено
Снимка: Guliver/GettyImages

1776 0

Голямата звезда на Реал Мадрид Кристиано Роналдо е изключителен ядосан от наказанието, което му бе наложено след първия двубой за Суперкупата на Испания. Въпреки обжалването от страна на Реал, испанската футболна федерация остави в сила наказанието от 5 мача на нападателя.

От мадридския клуб се надяваха дисквалификацията на звездата да бъде премахната или намалена поне с един мач, но от федерацията не уважиха жалбата им. Португалецът беше наказан за 1 мач, заради червения картон, който получи в първия мач срещу Барселона за Суперкупата на Испания. Още 4 срещи наказание той отнесе, след като блъсна в гръб съдията на двубоя, недоволен от решението му.

В профила си в Instagram Роналдо показа възмущението си от санкцията, определяйки ситуацията като "преследване". "Невъзможно е да замълчим в тази ситуация - 5 мача! Струва ми, че наказанието е смешно и преувеличено, това се нарича преследване. Благодаря на феновете и съотборниците ми за подкрепата".

Impossível ficar imune a esta situação, 5 jogos!! Parece-me exagerado e ridículo, isto chama-se perseguição! Obrigado aos meus companheiros pelo apoio e aos adeptos!!!

Публикация, споделена от Cristiano Ronaldo (@cristiano) на

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички