Роналдо: Не гарантирам, че ще играя още един сезон в Реал


Роналдо: Не гарантирам, че ще играя още един сезон в Реал
Снимка: Getty Images/Guliver

5004 0

Нападателят на Реал Мадрид Кристиано Роналдо коментира загадъчните си думи след снощния финал на Шампионската лига. Минути след победата над Ливърпул с 3:1 португалецът каза, че му е било много приятно да играе за Реал, а отговор за бъдещето си ще даде след няколко дни. Така той намекна, че ще напусне "кралския клуб" през лятото.

"Не беше идеалният момент да говоря точно след успеха над Ливърпул. Направихме нещо изключително, това бе уникален момент. Изказах се, но не трябваше да го правя. Не беше подходящият момент, но бях честен. В рамките на седмица ще дам отговор, защото запалянковците винаги са ме подкрепяли, те са в моето сърце", каза Роналдо, цитиран от Marca.

"Парите не са проблем. Спечелих Шампионската лига пет пъти, получих пет "Златни топки". Дали ще проведа още един сезон в Реал? Не мога нищо да гарантирам. Няма да се крия, в близките дни ще научите. Животът не е само слава. Относно Перес, разговаряхме и аз го поздравих като професионалист, какъвто съм", допълни португалецът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички