Роналдо: Меси ме направи по-добър футболист и същото се отнася за него


Роналдо: Меси ме направи по-добър футболист и същото се отнася за него
Снимка: Guliver/GettyImages

5161 0

Португалската звезда Кристиано Роналдо призна, че никога не е вечерял с големия си конкурент на терена - Лионел Меси, но няма нищо противв бъдеще да го стори. Освен това сподели, че съперничеството с аржентинеца го е направило по-добър футболист и обяви, че същото се отнася и за аржентинеца.

"Възхищавам се на неговата кариера. Той вече каза, че е бил разочарован, когато си тръгнах от Испания, защото е оценявал нашето съперничество", сподели португалецът в интервю за португалската телевизия TVI.

"Имаме добро съперничество, но то не е уникално - Майкъл Джордан имаше съперници в баскетбола, Аертон Сена и Ален Прост бяха съперници във Формула 1. Общото между всички е, че това са полезни съперничества. Нямам съмнение, че Меси ме направи по-добър футболист и същото се отнася за него. Когато печеля трофеи, това най-вероятно го ядосва, както става с мен, когато той печели. Ние имаме отлична професионална връзка, защото споделяме същите моменти в последните 15 години. Никога не сме вечеряли заедно, но не виждам защо да не го направим в бъдеще. Нямам никакъв проблем с това", допълни нападателят на Ювентус, който вчера призна, че е възможно да приключи кариерата си още следващата година.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички