Роналдо: Феновете на Реал искат да се върна, приятно ми е да го чувам


Роналдо: Феновете на Реал искат да се върна, приятно ми е да го чувам
Снимка: Getty Images/Gulliver

3384 0

Звездата на Ювентус Кристиано Роналдо често се завръща Мадрид, а повод за посещанията за неговата клиника за присаждане на коса. Португалецът сподели, че много запалянковци на Реал искат той да се върне на "Сантяго Бернабеу" и му го споделят, когато го видят в Мадрид.

"Испанците се отнасяха добре към мен, никога няма да го забравя. Вървя напред с вдигната глава, моят живот е открита книга. Хората в Мадрид ме обичат. Феновете на Реал знаят, че съм дал много на този клуб. Спират ме на улицата и ме призовават да се върна в Реал, казват: "Това е твоят дом". Наистина ми е приятно да слушам това.

В същото време хората винаги са готови да съдят. Казват, че на 33, 34, 35 години трябва да си тръгнеш. Аз обаче искам да удивя всички. Те виждат в мен човек, който никога не трябва да има проблеми. Мислят, че парите решават всички проблеми. Те се надяват че няма да вкараш дузпа или ще играеш лошо във важен мач. Такъв е животът и аз съм готов за това", заяви Роналдо, цитиран от El Pais.

Междувременно се появи информация, че Роналдо е дал списък с играчи на Ювентус, които може да привлече през лятото - ето и кои играчи са включени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички