Роберто Мартинес коментира шанса да поеме Реал Мадрид


Роберто Мартинес коментира шанса да поеме Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

1738 0

Реал Мадрид все още търси да назначи постоянен наставник, след като уволни Хулен Лопетеги и временно неговото място зае Сантиаго Солари. Като фаворит бе считан италианският специалист Антонио Конте, който обаче се размина с "белия балет". 

Друго от спряганите имена е това на белгийският селекционер Роберто Мартинес. Според информация на Cadena Ser от белгийската футболна федерация няма да правят проблеми на Мартинес, ако специалистът реши да прекрати договора си, за да поеме Реал Мадрид.

Испанският треньор даде интервю пред VTM Nieuws, където бе запитан за шансовете да поеме "белия балет". Отговорът на Мартинед бе доста кратък, а именно: "Няма да да си губим времето с това...". Договорът му с белгийската федерация е до 2020 гоина.

Ръководството на испанския гранд разполага с 15 дни, за да назначи новия си треньор с постоянен договор. Паузата в испанския шампионат заради мачовете на националните отбори ще позволи на Реал Мадрид да отложи с няколко дни своето решение. Именно това може да помогне на „кралете“ да се разберат с Мартинес.

В същото време и треньор от Ла Лига влезе в сметките на Реал - ето кой

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички