Реал има спешна нужда от изпълнител на...


Реал има спешна нужда от изпълнител на...
Снимка: Getty Images/Guliver

1584 0

13-кратният европейски клубен шампион Реал Мадрид сякаш още не може да се съвземе от напускането на дългогодишната им мегазвезда Кристиано Роналдо по посока Италия. Резултатите на "белия балет" са много под стандарта, зададен от клуба, като това се случва вече втора поредна година.

Оказва се, че има и друга "дупка", оставена от петкратния носител на "Златната топка", която трябва да бъде запълнена. Макар успеваемостта на португалеца от пряк свободни удари да се занижи осезаемо пред последните години, той все пак бе щатният изпълнител на удобните за директен обстрел положения в "кралския клуб".

Тони Кроос и Каземиро опитаха късмета си срещу Бетис, но неуспешно. Серхио Рамос също би могъл да се нагърби с подобни изпълнения. Най-логичният изпълнител би трябвало да бъде Гарет Бейл, но той е реализирал само 4 попадения от 68 опита. Последният гол за Реал от пряк свободен удар бе дело на Дани Себайос, като това се случи на 13 януари. Оттогава са направени 19 неуспешни опита. Родриго Гоеш успя, но в предсезонната подготовка. До момента бразилецът не е опитвал в официален двубой.

А какво невероятно предложение се очертава от Реал към Манчестър Сити и кои играчи са замесени - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички