Реал Мадрид задели огромна сума за вратар от Висшата лига


Реал Мадрид задели огромна сума за вратар от Висшата лига
Снимка: Getty Images/Guliver

1940 0

След завръщането на Зинедин Зидан на треньорския пост, Реал Мадрид отново се интересува от вратаря на Манчестър Юнайтед Давид Де Хеа, пише Daily Mirror. Испанецът, както и други две от играещите в Англия цели на Реал, има само една година от договора с настоящия си клуб. Това е добре дошло за гранда от Мадрид.

Реал Мадрид се интересуваше от испанския национал още при първия престой на Зидан на "Бернабеу", но след напускането на френския треньор клубът реши да привлече Тибо Куртоа от Челси срещу 35 милиона паунда. Белгиецът обаче не прави добро впечатление в първия си сезон в клуба, а снощи Зидан отправи недвусмислено послание към него, като повери титулярното място под рамката в мача срещу Селта на Кейлор Навас.

Според английското издание бъдещето на Куртоа на "Бернабеу" е под голям въпрос, защото Реал не само отново се интересува от Де Хеа, но е заделил за привличането му 75 милиона паунда. Испанският гранд иска да се възползва от застоя в преговорите между вратаря и Манчестър Юнайтед за нов договор. Испанецът иска огромна заплата, за да остане на "Олд Трафорд". Вижте каква е тя в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички