Реал Мадрид урежда още тази седмица един от топ нападателите


Реал Мадрид урежда още тази седмица един от топ нападателите
Снимка: Guliver/GettyImages

4061 0

Реал Мадрид е предприел изненадващ ход още преди старта на летния трансферен прозорец. Вече е ясно, че мадридчани готвят трансферни бомби, като редица имена бяха свързани с трансфер на "Сантяго Бернабеу". Една от тях е и голмасйтора на Тотнъм Хари Кейн, като представители на Реал ще летят за Англия още тази седмица.

Според испанските медии „кралете“ имат готова оферта от 173 милиона паунда за английския национал, който би могъл да бъде първата покупка за новия „Галактико“ на гранда от Мадрид. Това не е първият тим, в който Кейн е свързван с Реал, а и не е тайна, че от испанския клуб искат да се подсилят с нов нападател. Той има 17 гола този сезон и има общо 178 попадения за лондончани във всички турнири.

Другите две големи имена, които се свързват упорито с Реал са Еден Азар и Пол Погба. За звездата на Манчестър Юнайтед обаче има все още колебания, тъй като трябва да платят за него около 150 млн. паунда, а и ще трябва да плащат огромна заплата. Ето всички пречки, заради които трансферът на Погба може да пропадне.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички