Реал Мадрид се поинтересува от цената на звезда на Ливърпул, привлича го при едно условие


Реал Мадрид се поинтересува от цената на звезда на Ливърпул, привлича го при едно условие
Снимка: Getty Images/Guliver

2700 0

Очакванията са през летния трансферен прозорец Реал Мадрид да бъде сред най-активните. Освен привличането на нови звездни имена, то най-вероятно ще се стигне и до раздяла с някои от сегашните ключови играчи. По-интригуващи обаче до този момент са новините за евентуалните нови попълнения в "белия балет". Според El Confidencial мадридчани имат сериозен интерес към звездата на Ливърпул - Садио Мане.

Представители на "Белия балет" са се свързали с мениджъра на играча, като са отправили запитване за цената на сенегалеца. Тя обаче не е никак малка и испанците ще трябва да приготвят поне 150 милиона евро, ако искат да го имат в редиците си.

Мане е силно желан от наставника на тима - Зинедин Зидан, който много харесва качествата му и държи да го има в състава си. На този етап обаче евентуален трансфер на Мане в посока Мадрид изглежа трудно осъществим, тъй като от Ливърпул нямат никакво намерение да се разделят с един от най-важните си играчи. Освен това от Реал ще направят стъпка по привличането му единствено, ако самият Мане поиска да напусне.

А коя от големите звезди в Реал поиска да напусне отбора - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички