Реал Мадрид приема оферти за Кристиано Роналдо


Реал Мадрид приема оферти за Кристиано Роналдо
Снимка: Gulliver/GettyImages

2654 0

Разривът в отношенията между Флорентино Перес и Кристиано Роналдо, както и слабата форма на португалската мегазвезда, могат да доведат до край на кариерата на един от най-великите футболисти в историята на "Сантиаго Бернабеу". В Испания вярват, че президентът на "белия балет" е твърдо решен да се раздели с най-голямата си гордост на трансферния пазар, откакто започна второто му президентство в 33-кратния шампион.

Агентът на играча - Жорже Мендеш, е бил инструктиран да търси нов отбор на Кристиано, като евентуален негов трансфер по всяка вероятност ще доведе до домино ефект. След няколкогодишна липса на активност на трансферния пазар, Перес е решен да се развихри през лято 2018 - нещо, което той досега не правеше, за да не раздразни егото на португалската мегазвезда.

Трансфер на Роналдо обаче би бил много труден. Самият играч е недоволен, че е по-ниско платен от Лионел Меси и настоява за нов контракт с Реал Мадрид, който да му гарантира 50 милиона евро на сезон. Това е условието и към Манчестър Юнайтед, и към ПСЖ, които се опитват да го вземат в своя състав.

Това са единствените два отбора, които могат да си позволят да вземат Роналдо, а освен това португалецът не иска да играе на друго място. Китай не стои на дневен ред пред него, тъй като иска да остане в Европа и да продължи да се бори за званието "най-добър футболист на планетата". След слабите 4-5 месеца обаче носителят на "Златната топка" в момента е далеч спрямо своя голям футболен съперник - Лионел Меси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички