Реал Мадрид представя 100-милионен трансфер след Мондиал 2018


Реал Мадрид представя 100-милионен трансфер след Мондиал 2018
Снимка: Getty Images/Guliver

2425 0

Ръководството на Реал Мадрид е финализирало първия си трансфер за летния трансферен прозорец. Според реномирания аржентински журналист Мартин Либерман, към състава на "кралския клуб" ще се присъедини Мауро Икарди, за когото няколко испански източцнити писаха, че е имало оферта още през януари.

Либерман обяви, че двата клуба вече са постигнали договорка за привличането на нападателя, като преговорите са приключили в края на януари. Той също така обясни, че сделката няма да бъде обявена за официална до края на Световното първенство в Русия през 2018 година. Предполага се, че тази мярка е взета, за да не се разконцетрира самият играч по време на участието си с екипа на Аржентина, ако бъде повикан от Хорхе Сампаоли.

Журналистът не споменава трансферната сума за Икарди, но тя по всяка вероятност ще е 100 и 120 милиона евро. Това не е първият случай, в който името на напдателя на Интер се свързва с Реал Мадрид, като няколко източника в Испания са категорични, че това ще е само един от звездните трансфери, подготвяни от Флорентино Перес.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички